Tator primitivo

  • Klik om te vergroten
Tator primitivo

Tap to enlarge

€17.95


Product Informatie
Specification

Tator Primitivo is afkomstig van het Italiaanse huis Poggio le Volpi. Deze heerlijke granaatrode  en zeer volle wijn heeft aroma's van rijp rood fruit en jam, met een vleugje kaneel, gedroogde vijgen en nuances van noten en  amandelen. De smaak is zeer vol, rijk en complex met veel body, wat een wijn! Je proeft wat de geur al beloofd: heerlijk overrijp fruit, gedroogde vijgen, vanille en nog veel meer. Deze wijn heeft veel overeenkomsten met mooie wijnen als Ripassa en Amarone, alleen zijn prijs is een stuk vriendelijker! De overrijpe druiven worden met de hand geoogst. Metodo passule is Pugliaans dialect voor appassimento. Na de oogst drogen de druiven op matten. Door het drogen van de druiven verliezen deze een deel van hun vocht, waardoor een hoge concencentratie aan suikers en aroma's overblijft. De wijn rijpt in 100% Franse barriques gedurende 10 maanden. 

De Tator Primitivo heeft een indrukwekkend design. De wijn heeft een zwartwit getekend label van twee tegen elkaar liggende handen. Tator is een oude Messapische God. 

Een wijn om heerlijk  "zo" van te genieten met een mooie kaasplank met gedroogde vijgen en noten, ook fantastisch bij rijke pastaschotels, rood vleesgerechten en zelfs wild.

 

 

Product CodeTATQY5OX31
ConditionNew

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
Dit veld is verplicht.
Top

Rovin Slijterij-Drankhandel

Wilhelminastraat 79A 5104GB Dongen

© 2017 - Rovin.nl - Alle rechten voorbehouden.

Volg Ons

Wil je niets missen?

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

Rovin Slijterij-Drankhandel

Wilhelminastraat 79A 5104GB Dongen

© 2017 - Rovin.nl - Alle rechten voorbehouden.

eCommerce by CubeCart